2011. augusztus 12., péntek

Nyakig a vízben...

Olyan nagyon jó, hogy végre nálunk is igazi vakáció van és az eltelt pár hét is kezdi már feledtetni és szépíteni a műtét emlékét.
Fanni és Poci persze a nagyszülőknek köszönhetően már eddig is nyaraltak, de most végre együtt csinálhatunk programokat!


Ez a legújabb Fanni-féle fürdőszobai design: a fiúk fürdőrucit kapnak tőle színes fürdőhabból.


Ez meg itt Télapó a kádban. :)


Malompartival indul a balatoni reggel.


És bár én meg a víz épp ezeken a napokon kizártuk egymást, papa és mama gondoskodtak arról, hogy az onokák ne maradjanak szárazon.


A csapat vízre száll.


Ígéretes ebihal-palánta.
Liluló szájjal is alig lehetett kiszedni a vízből, és fél perc múlva már tekert volna vissza.


Csipet-csapat a habokban.



Ahogy az idő borúsabbra fordult, visszaautóztunk Vecsésre és folytattuk Budapest-hódító nyári terveinket: ezúttal a réglátott IKEA-játszóházat vettük célba (Máté most próbálta ki először!), onnan pedig átmetróztunk az Arénába mozizni egyet.


Máté a Verdákkal.
(Olyan édes volt, amikor 2 hete a Verdák2-t néztük a moziban, és a film végén a hónom alá kapva rohantam vele a wc-re, mert már járni sem bírt, annyira sürgős volt az ügy. A nagy megkönnyebbülés után mondtam neki, hogy "szívem, a film közben is ki tudtalak volna vinni, mért nem szóltál?", mire a válasz: "de anya, én minden percet látni akartam!")


Poci az aznap megtekintett Zookeeperrel.


A hupikat pedig majd legközelebb fogjuk becélozni, hiszen Zsike nénjééknek és Juditkáéknak köszönhetően dúskálunk a mozijegyekben! :)

Ezeket a sorokat pedig már Hajdúszoboszlón írom, ahol a kiskorúak alig várják már, hogy menjünk a Palackba (=AquaPalace)! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése