2011. július 1., péntek

Mandulaműtét helyett...

...lábadoztunk, sőt apa még mindig lábadozik, nem kevés fáziskéséssel.
Miután Máté rendbejött, követtük Fannit és Pocit Szoboszlóra, ahová azonban fényképezőt nem vittem -három gyerekkel és a hozzájuk tartozó cuccokkal a vonaton, háááát, még a szemhéjfestékemet is kispóroltam a csomagból, hiszen ebben a helyzetben minden gramm számít. :)
Lényeg a lényeg, nem tudom fotókkal igazolni az eseményeket. Pedig a nagyok meghódították a Keleti főcsatornát, sodrással szemben persze, plusz az Aqua Palace kétemeletes óriáscsúszdáját -hiába vitatták el Pocitól a jogot, nem lévén 140 centi, ő bizony csúszott! Fanni a legnagyobb természetességgel beszerezte maga mellé a fürdőben fellelhető leghelyesebb kissrácot, de a "pasizás" dolgot felháborodottan utasította vissza, ő csak barátkozott.


Itt még idehaza, már láztalanul, ami látszik is. :)


Amikor pár nap után faggattam, hogy hiányzik-e Fanni és Poci, csak annyit mondott: "Nekem jó egyedül lenni anyával és apával." Igen, egy harmadiknak ilyen ritkán jön össze. :)


Egy kis flóra és fauna a kertünkből -már ami túléli, mert Polly felzabál mindent, a paradicsomtól a meggyen át a cserebogarakig (utóbbit nem sajnálom). Ezt a lepkét a fotózás után átzavartuk a szomszéd kertbe, úgyhogy ő túlélő!


Eső után a leggyönyörűbbek!



És ha valaki tudni akarja, hogyan készül a legfinomabb lecsó, megsúgjuk, hogy gyerekkéz kell hozzá. Poci nagyon élvezte a nyiszálást.


Fanni sem különben -ő természetesen a beöltözésről sem feledkezett el.


Ő is nyiszált, de ezt fotóval nem tudom igazolni, mert együtt aprítottuk a paprikát -ha nem segítek, pár gyerekujj is lett volna a lecsóban, mert az erő és a lendület egyenlőre messze meghaladja a technikai tudást.


Természetesen mindenki kavarta is, ez a favorit konyhai tevékenység.


Nyár végére már nyugodtan kölcsönözhettek tőlem kisszakácsokat, mert a vakáció alatt együtt főzünk.



Ezek pedig wc papír guriga újrahasznosító műalkotás után készült fotók.

1 megjegyzés:

  1. Örülök a Nagyok élményeinek a vizes közegben, remélem jövőre már a Kicsi is ilyen élményekkel gazdagodik! :) sziasztok

    VálaszTörlés